ضع إعلانك هنا

استفسار عن ستايل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

استفسار عن ستايل

مُساهمة من طرف kikomanio في الثلاثاء يونيو 09, 2009 9:56 pm

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
بسم الله و الحمد لله و الصلاة و السلام على رسول الله

أنا كنت عايز أعرب ستايل أجنبى و علربته الحمد لله فاضل حاجة واحدة
الخط صغير جداً خط عناوين المنتدياتو العناوين الجانبية
فأرجو شرح كيفية تكبير الخط
مع العلم إن منتداى
phpbb3
لكن مش تبع أحلى منتدى
و شكراً

kikomanio
عضو جديد
عضو جديد

البلد :
السن : 23
تاريخ التسجيل : 07/06/2009
المشاركات : 14
الوظيفة : talb

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: استفسار عن ستايل

مُساهمة من طرف keko_ferkeko في الثلاثاء يونيو 09, 2009 10:00 pm

إذا كنت تستخدم قاعدة بيانات كاملة فحاول تغير الـcss و تعدل الخط فيه..
أو غير من الأكواد إذا كنت حافظها..

________________________________________
.::الَّلهُمَّـ اجعَلْـ عَمَلَنَا خَالِصًا لِوَجهَكَـ الكَرِيمِـ::.


keko_ferkeko
عضو محترف
عضو محترف

البلد :
السن : 24
تاريخ التسجيل : 16/08/2007
المشاركات : 3254
الاهتمامات : القراءة-التصميم-بناء المواقع-النت
الوظيفة : طالب جامعي
الأوسمة :


معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://nf-son.forumotion.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: استفسار عن ستايل

مُساهمة من طرف kikomanio في الثلاثاء يونيو 09, 2009 10:01 pm

و إستفسار تانى معلش
أنا عندى زرار الاقتباس عندى مش موجود ممكن طريقة وضعه

kikomanio
عضو جديد
عضو جديد

البلد :
السن : 23
تاريخ التسجيل : 07/06/2009
المشاركات : 14
الوظيفة : talb

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: استفسار عن ستايل

مُساهمة من طرف kikomanio في الثلاثاء يونيو 09, 2009 10:03 pm

@keko_ferkeko كتب:إذا كنت تستخدم قاعدة بيانات كاملة فحاول تغير الـcss و تعدل الخط فيه..
أو غير من الأكواد إذا كنت حافظها..

أيوة أنا عايز الاكواد دى و عايز أعرف فين أحطها
أو إزاى أغيره من قاعدة البيانات و شكراً على الرد السريع

kikomanio
عضو جديد
عضو جديد

البلد :
السن : 23
تاريخ التسجيل : 07/06/2009
المشاركات : 14
الوظيفة : talb

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: استفسار عن ستايل

مُساهمة من طرف keko_ferkeko في الثلاثاء يونيو 09, 2009 10:17 pm

ممكن تعطيني رابط منتداك علشان أعرف نوعه..

________________________________________
.::الَّلهُمَّـ اجعَلْـ عَمَلَنَا خَالِصًا لِوَجهَكَـ الكَرِيمِـ::.


keko_ferkeko
عضو محترف
عضو محترف

البلد :
السن : 24
تاريخ التسجيل : 16/08/2007
المشاركات : 3254
الاهتمامات : القراءة-التصميم-بناء المواقع-النت
الوظيفة : طالب جامعي
الأوسمة :


معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://nf-son.forumotion.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: استفسار عن ستايل

مُساهمة من طرف kikomanio في الثلاثاء يونيو 09, 2009 10:18 pm


kikomanio
عضو جديد
عضو جديد

البلد :
السن : 23
تاريخ التسجيل : 07/06/2009
المشاركات : 14
الوظيفة : talb

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: استفسار عن ستايل

مُساهمة من طرف keko_ferkeko في الثلاثاء يونيو 09, 2009 10:26 pm

غير من الكود التالي

الرمز:
body {
  /* Text-Sizing with ems: http://www.clagnut.com/blog/348/ */
  font-family: Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif;
  color: #828282;
  background-color: #FFFFFF;
  /*font-size: 62.5%;          This sets the default font size to be equivalent to 10px */
  font-size: 10px;
  margin: 0;
  padding: 27px 0;

________________________________________
.::الَّلهُمَّـ اجعَلْـ عَمَلَنَا خَالِصًا لِوَجهَكَـ الكَرِيمِـ::.


keko_ferkeko
عضو محترف
عضو محترف

البلد :
السن : 24
تاريخ التسجيل : 16/08/2007
المشاركات : 3254
الاهتمامات : القراءة-التصميم-بناء المواقع-النت
الوظيفة : طالب جامعي
الأوسمة :


معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://nf-son.forumotion.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: استفسار عن ستايل

مُساهمة من طرف kikomanio في الثلاثاء يونيو 09, 2009 10:30 pm

معلش يا معلم
بس أنا مش خبير
أرجو أن أعرف أحط الكود دا فين بالضبط

kikomanio
عضو جديد
عضو جديد

البلد :
السن : 23
تاريخ التسجيل : 07/06/2009
المشاركات : 14
الوظيفة : talb

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: استفسار عن ستايل

مُساهمة من طرف keko_ferkeko في الثلاثاء يونيو 09, 2009 10:34 pm

انت مش هاتحطه..
انت المفروض تدخل على الكود اللي عندك في المنتدى و تبحث عن هذا الكود و تعدل الجزء الخاص بالخط فقط..

________________________________________
.::الَّلهُمَّـ اجعَلْـ عَمَلَنَا خَالِصًا لِوَجهَكَـ الكَرِيمِـ::.


keko_ferkeko
عضو محترف
عضو محترف

البلد :
السن : 24
تاريخ التسجيل : 16/08/2007
المشاركات : 3254
الاهتمامات : القراءة-التصميم-بناء المواقع-النت
الوظيفة : طالب جامعي
الأوسمة :


معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://nf-son.forumotion.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: استفسار عن ستايل

مُساهمة من طرف kikomanio في الثلاثاء يونيو 09, 2009 10:35 pm

فين الكود اللى عندى ده؟

kikomanio
عضو جديد
عضو جديد

البلد :
السن : 23
تاريخ التسجيل : 07/06/2009
المشاركات : 14
الوظيفة : talb

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: استفسار عن ستايل

مُساهمة من طرف keko_ferkeko في الثلاثاء يونيو 09, 2009 10:40 pm

انت مش عندك في لوحة الادارة ممكن تعدل كود المنتدى؟؟
إذا كان كذلك ابحث عن هذا الجزء في الكود و عدله,,,

لاحظ إني لست خبيرا في هذه الاستضافة..

________________________________________
.::الَّلهُمَّـ اجعَلْـ عَمَلَنَا خَالِصًا لِوَجهَكَـ الكَرِيمِـ::.


keko_ferkeko
عضو محترف
عضو محترف

البلد :
السن : 24
تاريخ التسجيل : 16/08/2007
المشاركات : 3254
الاهتمامات : القراءة-التصميم-بناء المواقع-النت
الوظيفة : طالب جامعي
الأوسمة :


معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://nf-son.forumotion.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى